Sport

Liten annonse
    Kilde gjør helomvending: Blir med i landslagsutvalg
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. april 2024 KL:08.31)
    Etter at han tidligere i vinter sa nei til å bli med i landslagsutvalget, er det nå klart at Aleksander Aamodt Kilde blir en del av utvalget. Det melder Skiforbundet i en pressemelding. – Jeg har vært tydelig, også i media, når det gjelder min oppfatning av Skiforbundets håndtering i denne prosessen. Tilliten er satt kraftig på prøve, men jeg opplever likevel at det nå er ekte vilje til å finne løsninger, sier Kilde i en pressemelding. Alpinstjernen forteller om konstruktiv dialog med Skiforbundet den siste perioden. – Dette er blant annet et resultat av utøvernes innsigelser og de tilhørende anbefalingene fra lovutvalgene, sier Kilde. Alpinistene og Johannes Høsflot Klæbo har i lang tid vært i konflikt med Skiforbundet rundt lovligheten til landslagsavtalene, knyttet til utøvernes image rights. I fjor høst bestemte Skiforbundet at et utvalg skulle settes ned for å se på innholdet i landslagskontraktene. Utvalget ble klart i starten av februar, men da takket Kilde nei og rettet krass kritikk mot Skiforbundet. Nå har han altså snudd. – Det er avgjørende for oss at en utøver fra alpint er med i utvalget, og med sin tydelige stemme og sterke posisjon, er jeg glad for at Aleksander nå har sagt ja til å bidra i dette viktige arbeidet, sier generalsekretær og utvalgsleder Arne Baumann.

Ord sky bassert på artikkel: 920936
helomvending - landslagsutvalg - tidligere - landslagsutvalget - Aleksander - Skiforbundet - pressemelding - tydelig - gjelder - oppfatning - Skiforbundets - håndtering - prosessen - Tilliten - kraftig - opplever - likevel - løsninger - Alpinstjernen - forteller - konstruktiv - perioden - resultat - utøvernes - innsigelser - tilhørende - anbefalingene - lovutvalgene - Alpinistene - Johannes - Høsflot - konflikt - lovligheten - landslagsavtalene - knyttet - bestemte - innholdet - landslagskontraktene - Utvalget - starten - februar - kritikk - avgjørende - tydelige - posisjon - viktige - arbeidet - generalsekretær - utvalgsleder - Baumann -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »