Feiret med frekk gest - så grep VAR inn
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. april 2024 KL:16.31)
    I et intenst og høydramatisk vestlandsderby, endte det til slutt 1-1 mellom Viking og Brann i Stavanger. Lars-Jørgen Salvesen sendte hjemmelaget i ledelsen etter halvspilt første omgang, og til tross for flere store Brann-sjanser ble det omgangens eneste mål. I den andre omgangen kom til slutt utligningen for Brann, takket være en utrolig tabbe i Viking-forsvaret. Midtstopperne Djibril Diop og Sondre Langås klarte sammen med keeper Patrik Gunnarsson kommuniserte dårlig da ballen spratt flere ganger inne i feltet. Det utnyttet Ole Didrik Blomberg, som styrte inn 1-1 etter en panisk klarering fra Gunnarsson. Ti minutter før slutt trodde Bård Finne at han hadde sendt Brann i ledelsen etter en kontring. Brann-spissen feiret opp mot publikum med å ta hendene foran øynene som om han gråt. Men til Branns fortvilelse grep VAR inn og annullerte målet for offside. – Jeg prøvde meg på en liten en, men når VAR var der, så ble den strøket. Vi får prøve igjen neste gang, sa Finne til TV 2. Dermed ble det 1-1 og ett poeng til hver av lagene.

Ord sky bassert på artikkel: 923590
intenst - høydramatisk - vestlandsderby - Stavanger - Salvesen - hjemmelaget - ledelsen - halvspilt - sjanser - omgangens - utligningen - utrolig - forsvaret - Midtstopperne - Djibril - Gunnarsson - kommuniserte - utnyttet - Blomberg - klarering - minutter - kontring - spissen - publikum - hendene - fortvilelse - annullerte - offside - strøket -