Vraket Vålerenga-spiller ledet an da Storhamar vant overlegent
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. april 2024 KL:21.25)
    Tidligere Vålerenga-spiller Villiam Strøm slo an tonen mot gamle lagkamerater da Storhamar vant den første sluttspillfinalen i ishockey solide 5–1 mandag. Strøm fikk ikke fortsette i Vålerenga etter forrige sesong, men ble hentet til Storhamar. Mandag sa han takk for sist ved å sende mjøsklubben opp i 1–0 i den første finalekampen på egen is. Scoringen kom etter ti minutters spill i første periode. – Det var deilig. Jeg har bare spilt finale en gang før. Da scoret jeg også, så jeg vet at jeg pleier å gjøre det. Jeg tenkte det var på tide med et mål mot Vålerenga, smilte Strøm til TV 2 om målet. Kun minuttet etter 1-0-scoringen kom kalddusj nummer to for gjestene fra Oslo. Og Storhamar ga seg ikke før det sto 5–1 på måltavlen. Det neste finaleoppgjøret spilles i Oslo onsdag. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 923879
Vålerenga - spiller - Storhamar - overlegent - Tidligere - Villiam - lagkamerater - sluttspillfinalen - ishockey - fortsette - forrige - mjøsklubben - finalekampen - Scoringen - minutters - periode - minuttet - scoringen - kalddusj - gjestene - måltavlen - finaleoppgjøret - spilles -