Sport

Liten annonse
    Slind vraker landslaget igjen: – Jeg har ikke lyst til å skuffe noen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. april 2024 KL:10.30)
    Astrid Øyre Slind takker nei til landslagsplass. Hun har signert ny kontrakt med langløpslaget Aker Dæhlie. – Jeg har bestemt meg for å bli på Team Aker Dæhlie. Jeg turte ikke å bytte. Rent sportslig vet jeg at dette har fungert ganske bra, og da er det risikabelt å bytte i en VM-sesong, sier Slind til NRK. – De har sluttet å tvinge folk inn på lag, og skjønner at jeg står i det som er trygt, sier Slind. Langrennssirkuset er på vei inn i en VM-sesong som krones med mesterskap på hjemmebane i Trondheim. Slind sier forbundet forsøkte å overtale henne, men i påsken ga hun beskjed om at hun takker nei. Slind forteller at hun likevel har slitt mye med avgjørelsen, og det faktum at hun har stått utenfor resten av landslaget. – Jeg synes det har blitt for mye alvor og negativt rundt et valg som bare er artig. Det er idrett og underholdning. Jeg tror det kan fungere godt for begge lag, istedenfor at man skal ha dårlig samvittighet og skyld for å ikke backe. Det har blitt så mye rundt det som jeg synes har vært tungt. – Har du tenkt mye på det? – Det har jeg tenkt ganske mye på. Sikkert altfor mye. Jeg har jo ikke lyst til å skuffe noen eller sette noen i et dårlig lys. Jeg har bare lyst til å gå fort på ski. Det har ikke vært så enkelt, sier Slind og slår fast: – Det er godt å ha tatt et valg. Det føles som jeg har tatt det riktige valget for meg.

Ord sky bassert på artikkel: 923972
landslaget - landslagsplass - signert - kontrakt - langløpslaget - bestemt - sportslig - fungert - risikabelt - sluttet - skjønner - Langrennssirkuset - mesterskap - hjemmebane - Trondheim - forbundet - forsøkte - overtale - beskjed - forteller - likevel - avgjørelsen - utenfor - negativt - underholdning - fungere - istedenfor - samvittighet - Sikkert - riktige -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »