EM-bronse for Benske og Tjøm: – Råimponert
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. april 2024 KL:15.19)
    Lars Benske og Ask Tjøm leverte en god avslutning og rodde til bronse i dobbeltsculler i EM i Ungarn. – Jeg er råimponert. Det er det best disponerte løpet jeg har sett dem ro noen gang, sa NRKs ro-ekspert Lars Bjønnes idet duoen passerte målstreken. Det ble en svært tett og jevn affære gjennom de 2000 meterne som ble rodd. Den norske duoen så lenge ut til å ta sølvet, men måtte seg seg slått på målstreken av italienske Stefano Oppo og Gabriel Soares. Jan Schäuble og Rafael Ireland fra Sveits tok gullet etter å ha ledet hele veien. De ble utfordret av italienerne, men hadde krefter igjen mot slutten og vant med 2,27 sekunders margin. Norge har allerede sikret OL-plass i dobbeltsculler for menn.

Ord sky bassert på artikkel: 926549
Råimponert - leverte - avslutning - dobbeltsculler - råimponert - disponerte - ekspert - Bjønnes - passerte - målstreken - gjennom - meterne - italienske - Stefano - Gabriel - Schäuble - Ireland - utfordret - italienerne - krefter - slutten - sekunders - allerede -