Slaktet egne spillere etter finsk enveiskjøring: - Driter i resultatet nå
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. mai 2024 KL:18.05)
    Den norske landslagstreneren Tobias Johansson fikk nok etter en svak norsk førsteperiode mot Finland. Etter 0-2 langet han ut mot spillerne i pausen. – Jeg driter i resultatet akkurat nå. Jeg er forferdelig skuffet over måten vi presterer i 20 minutter. Det går ned til hvert eneste individ i garderoben, tordnet den norske landslagstreneren Tobias Johansson til Viaplay etter førte periode mot Finland. – Vi hadde en tydelig kampplan. Vi visste hva som skulle komme og vi var tydelige vi skulle gjøre for å møte det. Vi har for mange spillere som har sittet og sovet på møtet i formiddag, fortsatte Johansson. På Viaplay-reporterens spørsmål om han fikk svar fra spillerne var treneren klar. – De fikk ikke muligheten til å svare på det jeg sa. De neste 20 minuttene får vise om de hørte hva jeg sa eller ikke. Derom han klarte å vekke de norske spillerne i pausepraten, var det likevel Finland som også fikk en drømmestart på 2. perioden. Perioden var bare et minutt gammel da Finland økte til 3-0. I kommentatorboksen til Viaplay ble det påpekt at det samme hadde skjedd for tredje gang i kampen. Men det skulle likevel bli verre. For da målvakt Jonas Arntzen skulle rydde unna bak eget mål midtveis i den andre perioden, gikk det fullstendig galt. Pucken endte hos Oliver Kapanen som utnyttet tabben og satte inn 4–0. -Det går på slurvekontoen, utbrøt Viaplay-ekspert Ole Eskild Dahlstrøm. Dermed var det en blytung oppgave for Norge å få noe poengmessig ut av kampen. Men Max Krogdahl ga til slutt Norge uttelling med sin 1-4 redusering på tampen av den andre perioden. Det gjenstår en periode av kampen. Norge har allerede tapt sine to første kamper i VM.

Ord sky bassert på artikkel: 929816
Slaktet - spillere - enveiskjøring - resultatet - landslagstreneren - Johansson - førsteperiode - Finland - spillerne - akkurat - forferdelig - skuffet - presterer - minutter - individ - garderoben - tordnet - Viaplay - tydelig - kampplan - tydelige - formiddag - fortsatte - reporterens - spørsmål - muligheten - minuttene - pausepraten - likevel - drømmestart - perioden - Perioden - kommentatorboksen - målvakt - Arntzen - midtveis - fullstendig - Kapanen - utnyttet - slurvekontoen - ekspert - Dahlstrøm - blytung - oppgave - poengmessig - Krogdahl - uttelling - redusering - gjenstår - allerede -