Sport

Liten annonse
    Fæl værmelding skaper stor usikkerhet foran Giro-etappe
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. mai 2024 KL:07.45)
    Et stjernefelt av syklister som tar en felles stopp på toppen av en stigning for å kle på seg varmt tøy. Det kan bli det høyst uvanlige scenarioet på tirsdagens etappe i Giro d`Italia. Værgudene ligger ikke an til å være på Giro-arrangørenes side på den 16. etappen av årets første treukersritt. Nedbør i form av regn og snø, samt svært kalde temperaturer, venter trolig Tobias Foss og resten av feltet tirsdag. Det kan komme til å skape store problemer på en etappe arrangørene allerede har vært tvunget til å endre. I utgangspunktet skulle etappen ha gått over toppen av Stelvio-passet, men i forrige uke ble det klassifisert som for farlig. Snøvær kombinert med plussgrader gjør faren for snøskred for stor i det nevnte området. Derfor ble det besluttet at deler av Stelvio-passet skal erstattes med Umbrail-passet i stedet. Nå har det imidlertid dukket opp nye værutfordringer for Giro-arrangøren.

Ord sky bassert på artikkel: 931344
værmelding - usikkerhet - stjernefelt - syklister - stigning - uvanlige - scenarioet - tirsdagens - d`Italia - Værgudene - arrangørenes - etappen - treukersritt - temperaturer - problemer - allerede - tvunget - utgangspunktet - Stelvio - forrige - klassifisert - kombinert - plussgrader - snøskred - området - besluttet - erstattes - Umbrail - imidlertid - værutfordringer -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »