Sport

Liten annonse
    Iuel videre til semifinale
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 9. juni 2024 KL:12.46)
    Amalie Iuel er klar for semifinale etter å ha levert et godt forsøksheat. Hun var en klar kandidat til å ta seg videre til semifinalen, men måtte altså ta seg gjennom et forsøksheat først. – Jeg prøver egentlig å løpe så billig som mulig for å ta meg videre til neste runde. Følte at det gikk greit, sier Iuel til NRK. Hun løp inn til tiden 56,23, noe som holdt akkurat til avansement. Det var kun Iuel og vinneren som tok seg videre fra første heat. Iuel hadde fortsatt til gode å klare OL-kravet. Det ligger på tiden 54,85. Hun har sjette beste tid i Europa i år, med 54,89.

Ord sky bassert på artikkel: 935652
semifinale - forsøksheat - kandidat - semifinalen - gjennom - egentlig - akkurat - avansement - vinneren - fortsatt -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »