Sport

Liten annonse
    Jæger rådvill og irritert: – Det var ikke helt meg
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 11. juni 2024 KL:22.56)
    Henriette Jæger håpet på en medalje, men ble nummer fire på tirsdagens 200 meter i EM. Den norske 20-åringen var lenge med i medaljekampen, men med tiden 22,83 ble det altså fjerdeplass. Det var ikke helt meg. Det var det som er litt rart. Jeg åpnet veldig bra. De første 100 meterne tror jeg har gått veldig fort, men så stivnet jeg. Og jeg pleier ikke å gjøre det på 200, så det var litt rart. Men sånn er det. – Hva kan det skyldes? – Jeg vet egentlig ikke. Jeg synes det er litt rart selv, sier Jæger, og legger til at hun egentlig er fornøyd. – Men jeg skulle så gjerne tatt medaljen, fortsetter hun. – Føler du at du hadde to tideler ekstra inne som ville gjort at du hadde tatt den medaljen? – Ja, det er det som irriterer meg. Jeg føler egentlig at jeg hadde det. Men så bare klaffet det ikke helt på oppløpet. Sveitsiske Mujinga Kambundji vant med tiden 22,49, ett hundredel foran britiske Daryll Neita. Franske Helene Parisot ble nummer tre etter å ha løpt inn til personlig rekord, med tiden 22,63. Jæger hadde selv en personlig rekord på 22,58 fra det nordiske mesterskapet tidligere i år. Jæger var lenge usikker på om hun skulle løpe 200 eller 400 meter i EM.

Ord sky bassert på artikkel: 936216
rådvill - irritert - Henriette - medalje - tirsdagens - åringen - medaljekampen - fjerdeplass - meterne - stivnet - skyldes - egentlig - fornøyd - medaljen - fortsetter - tideler - irriterer - klaffet - oppløpet - Sveitsiske - Mujinga - Kambundji - hundredel - britiske - Franske - Parisot - personlig - nordiske - mesterskapet - tidligere - usikker -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »