Sport

Liten annonse
    Serbia til himmels etter overtidsscoring
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 20. juni 2024 KL:16.54)
    Det så lenge ut til at Slovenia skulle stikke av med alle tre poengene, men så dukket Luka Jovic opp dypt inne i overtiden. Den tidligere Real Madrid-spilleren stusset inn 1-1 på corner og dermed lever håpet for Serbia. Det var en rekke sjanser til begge lag og de byttet ofte på hvem som hadde initiativet i kampen. Slovenia hadde blant annet et stolpetreff og Serbias Aleksandar Mitrović var farlig frempå flere ganger. – Det virker som det er to lag som er redd å ryke på en smell enn å gå for det, kommenterte NRK-kommentator Patrick Rowlands. Det virker som kommentatoren ble hørt av spillerne på banen, for et minutt senere satte Slovenia ballen i nettet og tok ledelsen. Det var høyreback Zan Karnicnik som kom på et sugende løp og satte ballen i mål. Det skjedde etter et presist innlegg fra Timi Max Elsnik. – Han står akkurat der han skal være. Han elsker å være med på det offensive! utbrøt Rowlands. Med det satte Karnicnik stjernene i skyggen og sørget for en svært viktig Slovenia-scoring. Karnicnik er en av få spillere i troppen som fortsatt spiller i Slovenia på klubbnivå. Det ble ellers et norsk innslag på sidelinjen med Espen Eskås som fjerdedommer.

Ord sky bassert på artikkel: 938132
himmels - overtidsscoring - Slovenia - poengene - overtiden - tidligere - spilleren - stusset - sjanser - initiativet - stolpetreff - Serbias - Aleksandar - Mitrović - kommenterte - kommentator - Patrick - Rowlands - kommentatoren - spillerne - ledelsen - høyreback - Karnicnik - sugende - skjedde - presist - innlegg - akkurat - offensive! - stjernene - skyggen - troppen - fortsatt - klubbnivå - innslag - sidelinjen - fjerdedommer -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »