Sport

Liten annonse
    Golberg skrinlegger sprinten før VM
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 21. juni 2024 KL:13.06)
    Pål Golberg avslører ovenfor NRK at han planlegger å gå færre skirenn før VM på hjemmebane 2025. – Sprint er ikke noe jeg kommer til å prioritere. Bare det gjør at det blir ett mindre skirenn hver helg. Jeg har tenkt til å stå over Tour de Ski hvis jeg kan, forteller Golberg, som tok sprint-sølv bak Johannes Høsflot Klæbo i VM i Planica 2023. Prioriteringen gjøres ifølge Golberg fordi «VM er hovedmålet». – Så du skrinlegger rett og slett sprintrennet? – Ja, sånn jeg ser på det tror jeg at jeg fortsatt har det i meg, men da må jeg prioritere helt annerledes. Skøytesprint i VM passer meg ikke spesielt bra. Det er veldig mange andre skirenn jeg har lyst til å gjøre det bra i. At Golberg dropper sprint neste sesong, gjør at han i praksis ikke vil kunne kjempe om sammenlagtseieren i verdenscupen. – Jeg har tross alt fire andre skirenn der jeg tror jeg kan kjempe om medalje. Da er valget enkelt, sier 33-åringen.

Ord sky bassert på artikkel: 938318
Golberg - skrinlegger - sprinten - avslører - ovenfor - planlegger - skirenn - hjemmebane - prioritere - forteller - Johannes - Høsflot - Planica - Prioriteringen - hovedmålet - sprintrennet - fortsatt - annerledes - Skøytesprint - spesielt - dropper - praksis - sammenlagtseieren - verdenscupen - medalje - åringen -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »