Sport

Liten annonse
    Russland invitert til sentralasiatisk fotballturnering
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. mars 2023 KL:10.51)
    Russland er inviter til å delta i det sentralasiatiske mesterskapet i fotball til tross for at landet er utestengt fra alle turneringer av Fifa og Uefa. Dersom det russiske fotballforbundet takker ja til invitasjonen som nå foreligger, venter kamper mot Tadsjikistan og Kirgisistan. Det er fotballforbundet i Tadsjikistan som opplyser til Reuters at russerne er velkomne til å delta i den kommende turneringen. Det er det sentralasiatiske fotballforbundet (Cafa) som har arrangøransvaret for arrangementet som avholdes i Usbekistan fra 9. til 21. juni. Cafa er del av Det asiatiske fotballforbundet (AFC) og består av seks nasjoner: Afghanistan, Iran, Kirgisistan, Tadsjikistan, Turkmenistan og Usbekistan. Ifølge Reuters vurderer russerne nå om de skal takke ja til invitasjonen. Russland har vært utestengt av Fifa og Uefa siden februar i fjor som følge av invasjonen av Ukraina. Landet skal ikke delta i EM-kvalifiseringen som begynner senere i mars. (©NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 815594
Russland - invitert - sentralasiatisk - fotballturnering - sentralasiatiske - mesterskapet - utestengt - turneringer - russiske - fotballforbundet - invitasjonen - foreligger - Tadsjikistan - Kirgisistan - opplyser - Reuters - russerne - velkomne - kommende - turneringen - arrangøransvaret - arrangementet - avholdes - Usbekistan - nasjoner - Afghanistan - Turkmenistan - vurderer - februar - invasjonen - Ukraina - kvalifiseringen - begynner -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »