Kraftig reaksjoner etter mål: – Kan ikke fatte og begripe det
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:18.02)
    Stabæk fikk en drømmestart mot Vålerenga på Nadderud, og til pause, leder bærumslaget 2–0. Underveis i omgangen ble Mushaga Bakengas 2-0-scoring, ti minutter før pause, en stor snakkis. Ballen berørte tilsynelatende hånden til spissen får han doblet ledelsen for vertene. Det har skapt reaksjoner og vekt oppsikt. – Han bruker armene aktivt for å styre og dempe den ballen, sier Jesper Mathisen i TV 2-studio. – Jag kan ikke fatte og begripe at det ikke er hands, fortsetter eksperten. Tidligere i kampen hadde Kasper Høgh ført vertene i ledelsen, men reaksjonene på 2-0-scoringen lot ikke vente på seg. – Ok, jeg skjønner altfor lite av hands-regelen. Nå skjønner jeg enda mindre, når målet til Bakenga godkjennes på Nadderud, skriver fotballekspert Lars Tjærnås på Twitter. Målet ble til slutt stående etter en VAR-sjekk. Bakenga selv er ikke i tvil om at det var riktig dømt – Jeg opplever at ballen kommer og jeg har hendene helt inntil. Ifølge regelbøkene så er ikke det hands. Det er bra dømt, sier han til TV 2.

Ord sky bassert på artikkel: 836140
Kraftig - reaksjoner - begripe - drømmestart - Vålerenga - Nadderud - bærumslaget - Underveis - omgangen - Mushaga - Bakengas - scoring - minutter - snakkis - berørte - tilsynelatende - spissen - ledelsen - vertene - oppsikt - Mathisen - fortsetter - eksperten - Tidligere - reaksjonene - scoringen - skjønner - regelen - godkjennes - skriver - fotballekspert - Tjærnås - Twitter - stående - opplever - hendene - regelbøkene -