Borchgrevink stoppet Vikings utrolige seiersrekke
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. september 2023 KL:19.53)
    Det så lenge ut til at Viking skulle ta sin 11. strake eliteserieseier lørdag, men fire minutter før slutt dukket Vålerenga-forsvareren Christian Borchgrevink og sikret 1-1. Utligningen kom etter at Borchgrevink fikk en klarering fra David Brekalo i beina. Selv om Sondre Bjørshol sto på streken og forsøkte å stoppe skuddet, klarte han bare å skyve ballen inn i nettveggen. Et gulljagende Viking er alene på tabelltopp, men Bodø/Glimt kan gå forbi Stavanger-laget med uavgjort mot HamKam søndag. Viking-spillerne stanget uvanlig lenge på hjemmebane i lørdagens kamp, og måtte få hjelp av gjestene til å gå opp i ledelsen. Etter drøye timen var nemlig Eneo Bitri uheldig og satte ballen i eget mål. Etter landslagsoppholdet har Vålerenga hjemmekamp mot Aalesund, mens Viking fortsetter glljakten borte mot Haugesund.

Ord sky bassert på artikkel: 862106
Borchgrevink - stoppet - Vikings - utrolige - seiersrekke - eliteserieseier - minutter - Vålerenga - forsvareren - Christian - Utligningen - klarering - Brekalo - Bjørshol - streken - forsøkte - skuddet - nettveggen - gulljagende - tabelltopp - Stavanger - uavgjort - spillerne - stanget - uvanlig - hjemmebane - lørdagens - gjestene - ledelsen - uheldig - landslagsoppholdet - hjemmekamp - Aalesund - fortsetter - glljakten - Haugesund -