Messi ut mot motstander i sjeldent Argentina-tap: – Må lære seg å respektere de eldre
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:06.07)
    Etter 14 seirer på rad i kjølvannet av det overraskende 1-2-tapet mot Saudi-Arabia i fotball-VM for ett år siden, ble det et 0-2 tap for Argentina hjemme mot Uruguay natt til fredag, Ronald Araújo scoret kampens første mål like før pause, før Darwin Núñez punkterte kampen på en kontring i kampens 87. minutt. I etterkant var det en episode midtveis i den første omgangen som fikk mye oppmerksomhet. Uruguays Manuel Ugarte felte Lionel Messi rundt 20 meter fra mål og etterpå strømmet det til spillere fra begge lag. Da kom også Argentinas Rodrigo De Paul til, som tidligere har blitt kalt «Messis livvakt». TV-kameraene fanget opp at Ugarte gjorde en obskøn gest i retning De Paul, som har fått stor oppmerksomhet på sosiale medier. Da Messi etter kampen ifølge VG ble bedt om å kommentere hendelsen, svarte han: – Jeg foretrekker å ikke si hva jeg mener om dette, men denne unggutten må lære seg å respektere de eldre. Argentina topper den søramerikanske VM-kvalifiseringen med tolv poeng etter fem kamper, to poeng foran Uruguay.

Ord sky bassert på artikkel: 883589
motstander - sjeldent - Argentina - respektere - kjølvannet - overraskende - fotball - Uruguay - kampens - punkterte - kontring - etterkant - episode - midtveis - omgangen - oppmerksomhet - Uruguays - etterpå - strømmet - spillere - Argentinas - Rodrigo - tidligere - livvakt - kameraene - retning - sosiale - kommentere - hendelsen - foretrekker - unggutten - søramerikanske - kvalifiseringen -