Spania sikret gruppeseieren i Norges gruppe
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:23.37)
    De spanske fotballherrene avslutter EM-kvalifiseringen som vinner av gruppe A. Robin Le Normand og Ferrán Torres scoret mål da Georgia ble slått 3-1. Spanjolenes mesterskapsbillett var sikret allerede i oktober da Norge ble slått 1-0 på Ullevaal. Vertene tok en tidlig ledelse da Robin Le Normand stanget inn 1-0 etter et korridorfrispark. Minutter senere var samme mann uoppmerksom da Khvicha Kvaratskhelia utlignet for gjestene. Like før halvtimen måtte Barcelona-spiller Gavi forlate banen med betydelige smerter i kneet. Midtbanejuvelen landet forkjært da han skulle dempe en ball. I løpet av den første omgangen hadde Álvaro Morata flere store sjanser til å gjøre mål for Spania. Dermed sto det 1-1 til pause. Seks minutter etter sidebyttet reddet gjestenes keeper et strålende hodestøt fra Rodri. Spanjolene kunne imidlertid juble da Ferrán Torres scoret 2-1 kort tid senere. Tjue minutter før slutt lå Spanias tredje ball i mål etter selvmål fra Luka Lochoshvili. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 884347
gruppeseieren - spanske - fotballherrene - avslutter - kvalifiseringen - Normand - Georgia - Spanjolenes - mesterskapsbillett - allerede - oktober - Ullevaal - Vertene - ledelse - stanget - korridorfrispark - Minutter - uoppmerksom - Khvicha - Kvaratskhelia - utlignet - gjestene - halvtimen - Barcelona - spiller - forlate - betydelige - smerter - Midtbanejuvelen - forkjært - omgangen - sjanser - minutter - sidebyttet - gjestenes - strålende - hodestøt - imidlertid - Spanias - selvmål - Lochoshvili -