Elyounoussi-mål da FCK knuste Lyngby i Nielsens comeback – Ohi matchvinner for Brøndby
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. mars 2024 KL:20.04)
    Mohamed Elyounoussi noterte seg på scoringslisten da FC København vant 4–0 på hjemmebane over Lyngby i den danske superligaen. Seieren sender FCK opp på 2.-plass på tabellen, to poeng bak ledende Brøndby. Det gjenstår bare én serierunde før tabellen blir delt i to og sluttspillet starter. Midtjylland er også med i kampen om topplasseringen ettersom de ligger likt på poeng med FCK med én kamp mindre spilt. David Nielsen fikk på sin side ingen god start på sitt comeback i Lyngby. Han tok over som hovedtrener forrige søndag etter at Magne Hoseth fikk sparken etter bare 50 dager i klubben. Lyngby fikk en tøff start på kampen da Casper Winther scoret selvmål seks minutter før pause, og bare to minutter senere doblet Rasmus Falk vertenes ledelse. To minutter på overtid la Elyounoussi på til 3–0 og punktere så å si kampen allerede før hvilen. En drøy time inn i kampen fastsatte Diogo Gonçalves resultatet. Birger Meling startet kampen på benken, men kom inn etter bare 12 minutter da Denis Vavro måtte av med en lyskeskade. Brøndby tok også tre viktige poeng da de vant 2–1 borte mot Viborg søndag kveld. (©NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 916105
Elyounoussi - Nielsens - comeback - matchvinner - Brøndby - Mohamed - noterte - scoringslisten - København - hjemmebane - superligaen - Seieren - tabellen - ledende - gjenstår - serierunde - sluttspillet - starter - Midtjylland - topplasseringen - ettersom - hovedtrener - forrige - sparken - klubben - Winther - selvmål - minutter - vertenes - ledelse - overtid - punktere - allerede - fastsatte - Gonçalves - resultatet - startet - lyskeskade - viktige -