Sport

Liten annonse
    Klæbo vant NM-gull – vurderer å droppe femmil
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. mars 2024 KL:15.42)
    Johannes Høsflot Klæbo var i det umulige hjørnet om dagen. Han vant 10 kilometeren i NM med over tolv sekunder ned til Erik Valnes. Etter målgang snakket de to i ivrig passiar om løpet. Både Klæbo og Valnes var enige om hvor tungt det var. – Vi snakket om hvor tungt dette var, sier Klæbo til NRK. Fredagens seieren ble Klæbos hans åttende NM-gull. «Bjørnen» fra Sørreisa leverte et godt løp, og gikk inn til en overlegen ledelse. Etter målgang snakket han meget varmt om skiene. – Ja, jeg vurderte nesten å bryte siden jeg var så mye bedre enn alle andre. Jeg sto bare å pirket og tok ti sekunder på én flate. Det var tullete. Det var feige lag, sier han til NRK. – Jeg følte at jeg åpnet ganske kontrollert, men det ble tungt likevel på dette føret. Det skala jeg innrømme. Jeg måtte justere en del på sisterunden. Hvis jeg slår Johannes nå så er det en skrell, fortsetter han. Lørdag er det fem mil som står på programmet. Dagens vinner gleder seg ikke til å legge ut på distansen. – Jeg tenker på hvor vondt det skal bli å gå fem mil her i morgen, sier Klæbo. For det er nemlig usikkert om han skal begi seg ut på femmila i morgen. – Jeg må ta en prat med morfar. Planen er å gå, men spørsmålet er hva man får ut av det. Det blir ikke skøyting, det blir høye kneløft. Det blir femmil med høye kneløft i morgen, sier han. Fredagens vinner har et ønske til arrangøren om hva som må gjøres med løypa før lørdagens manndomsprøve. – Det blir spennende å se om de salter, det må dem, sier han.

Ord sky bassert på artikkel: 919645
vurderer - Johannes - Høsflot - umulige - hjørnet - kilometeren - sekunder - målgang - snakket - passiar - Fredagens - seieren - åttende - Bjørnen - Sørreisa - leverte - overlegen - ledelse - vurderte - tullete - kontrollert - likevel - innrømme - justere - sisterunden - fortsetter - programmet - distansen - usikkert - femmila - spørsmålet - skøyting - kneløft - arrangøren - lørdagens - manndomsprøve - spennende -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »