Sport

Liten annonse
    Ruud avslører hamstringstrøbbel
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. april 2024 KL:06.47)
    Casper Ruud fikk problemer med låret i Portugal, men ikke nok til å ødelegge for grussesongen. Han avslører et ambisiøst mål for perioden på favorittunderlaget. Nordmannen åpnet grussesongen med å ta seg til semifinale i ATP 250-turneringen i Estoril. Han klarte ikke å forsvare fjorårets tittel og røk til slutt for Pedro Martínez. Underveis i det tredje settet trengte han behandling for det som så ut til å være trøbbel i låret. Det viste seg å være en kjenning i hamstringen, opplyser Ruud til NTB. Det er blitt grundig sjekket i helgen. – Det er ikke noe alvorlig som man må passe altfor mye på. Det var gode nyheter, forteller Ruud til NTB. Ruud er seedet som nummer åtte i Masters 1000-turneringen i Monaco. Han møter chilenske Alejandro Tabilo i den første kampen. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 922378
avslører - hamstringstrøbbel - problemer - Portugal - ødelegge - grussesongen - ambisiøst - perioden - favorittunderlaget - Nordmannen - semifinale - turneringen - Estoril - forsvare - fjorårets - Martínez - Underveis - trengte - behandling - kjenning - hamstringen - opplyser - grundig - sjekket - alvorlig - nyheter - forteller - Masters - chilenske - Alejandro -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »