Sport

Liten annonse
    Takket nei til landslagsplass: – Utrolig vanskelig valg
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. april 2024 KL:13.08)
    Marit Ishol Skogan, som debuterte i verdenscupen denne sesongen, valgte å si nei til rekruttlandslaget for å fortsette på privatlaget Team Fosen Yard. Det opplyser hun til NRK. – Jeg har vært åpen om at jeg har vært veldig i tvil og jeg syns det har vært et. Jeg brukte hele gårsdagen og tenkte meg grundig om. De har vært klar over det alle sammen. De har også støtta meg, sier Skogan til NRK. Skogan legger ikke skjul på at valget var vanskelig, men velger likevel å fortsette med det samme opplegget hun har gjort i 2 år. – Det handler egentlig mest om at jeg er såpass trygg på det opplegget som vi har kjørt nå på privatlag. Det bare føles rett. Det har ikke noe med at jeg ikke har troa på landslag, for det er jo en kjempemulighet. Men akkurat nå tror jeg at jeg kan ta nye steg på privatlag. Tirsdag offentliggjorde Norges Skiskytterforbund landslagene for kommende sesong. Marthe Kråkstad Johansen kommer inn i elitelaget for Ragnhild Femsteinevik. Sistnevnte hadde en tung sesong sist og fikk ikke gå i verdenscupen eller VM. De øvrige løperne der er Ingrid Landmark Tandrevold, Karoline Knotten, Juni Arnekleiv, Ida Lien og Maren Hjelmeset Kirkeeide. For kvinnene gjøres det en strukturendring under elitenivået. Rekrutt og U23 slås sammen til ett lag med tolv utøvere. Det handler om å gi de yngste jentene en bedre treningshverdag.

Ord sky bassert på artikkel: 922454
landslagsplass - Utrolig - vanskelig - debuterte - verdenscupen - sesongen - rekruttlandslaget - fortsette - privatlaget - opplyser - gårsdagen - grundig - likevel - opplegget - handler - egentlig - kjempemulighet - akkurat - Tirsdag - offentliggjorde - Skiskytterforbund - landslagene - kommende - Kråkstad - Johansen - elitelaget - Ragnhild - Femsteinevik - Sistnevnte - løperne - Landmark - Tandrevold - Karoline - Knotten - Arnekleiv - Hjelmeset - Kirkeeide - kvinnene - strukturendring - elitenivået - Rekrutt - utøvere - jentene - treningshverdag -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »