Sport

Liten annonse
    Regjerende olympisk mester mister lekene i Paris: – Hjertet mitt er knust
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. april 2024 KL:19.03)
    Venezuelanske Yulimar Rojas tok OL-gull i tresteg i Tokyo 2020, men får ikke prøve å forsvare tittelen i Paris etter at hun skadet seg på trening. Det skriver hun i et innlegg på Instagram. – Til mitt Venezuela, til OL-familien og idrettsbevegelsen: Jeg vil informere dere om at jeg ikke vil kunne delta i De olympiske leker i Paris 2024, skriver hun og utdyper: – Med mye smerte og sorg vil jeg fortelle dere at jeg pådro meg en skade i venstre akilles da jeg falt på trening. Hjertet mitt er knust og jeg føler meg så trist at jeg vil be om unnskyldning for at jeg ikke kan representere dere i Paris 2024. I tillegg til OL-gullet i Tokyo, er også Rojas regjerende verdensmester etter at hun gikk av med seieren under fjorårets mesterskap i Budapest. Hun tok også VM-gullet i de tre foregående mesterskapene. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 923251
Regjerende - olympisk - Hjertet - Venezuelanske - Yulimar - tresteg - forsvare - tittelen - trening - skriver - innlegg - Instagram - familien - idrettsbevegelsen - informere - olympiske - utdyper - fortelle - venstre - akilles - unnskyldning - representere - tillegg - regjerende - verdensmester - seieren - fjorårets - mesterskap - Budapest - foregående - mesterskapene -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »