Sport

Liten annonse
    Jørgen Isnes forlenget kontrakten med Strømsgodset
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. mai 2024 KL:18.32)
    Jørgen Isnes har skrevet under på en ny avtale som binder ham til Strømsgodset ut 2027-sesongen. – Jeg er både stolt og ydmyk. Det trigger meg veldig til å gå videre på det vi har startet på. Jeg føler trygghet og tillit både i og utenfor klubben, og jeg gleder meg virkelig til fortsettelsen, sier Isnes til klubbens nettside. Isnes` kontrakt med Godset gikk opprinnelig ut i 2025. – Jørgen er en dedikert trener som jobber hardt og har en hunger etter fremgang i alt vi foretar oss. Han er opptatt av utvikling og har en god innstilling til jobben som hovedtrener i Godset, sier sportssjef Jostein Flo.

Ord sky bassert på artikkel: 933549
forlenget - kontrakten - Strømsgodset - skrevet - sesongen - trigger - startet - trygghet - utenfor - klubben - virkelig - fortsettelsen - klubbens - nettside - opprinnelig - dedikert - fremgang - foretar - opptatt - utvikling - innstilling - hovedtrener - sportssjef - Jostein -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »