Sport

Liten annonse
    Ødegaard om Real Madrids suksess: – Det er kult
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 4. juni 2024 KL:12.15)
    Martin Ødegaards tidligere klubb vinner stadig vekk store trofeer. Forrige uke vant de Mesterligaen, for andre gang siden Ødegaard forlot klubben i 2021. Drammenseren er likevel ikke bitter over at han forlot storklubben. – Jeg er veldig fornøyd der jeg er nå. Jeg har kommet til en fantastisk klubb og funnet meg veldig godt til rette, så jeg kunne ikke hatt det så mye bedre. Det er kult at Real Madrid gjør det bra og jeg unner de suksess, men jeg er veldig happy der jeg er. Så det tenker jeg ikke noe på. Det sier Ødegaard til NRK på tirsdagens pressekonferanse i forkant av privatlandskampene mot Kosovo og Danmark. Arsenal har til gode å vinne noe i Ødegaards tid i klubben, og på spørsmål om han foretrekker trivsel foran trofeer er han klar: – Nei, jeg vil vinne trofeer. Det er det som er det store målet og en av grunnene til at jeg gikk til Arsenal. Jeg har veldig troen på prosjektet og det vi bygger. Nå har vi vært ekstremt nærme ved flere anledninger, og jeg er sikker på at det er rett rundt hjørnet. Landslagssjef Ståle Solbakken har bekreftet at Ødegaard kommer til å starte begge de kommende privatlandskampene.

Ord sky bassert på artikkel: 934510
Ødegaard - Madrids - suksess - Ødegaards - tidligere - trofeer - Forrige - Mesterligaen - klubben - Drammenseren - likevel - storklubben - fornøyd - fantastisk - tirsdagens - pressekonferanse - forkant - privatlandskampene - Danmark - Arsenal - spørsmål - foretrekker - trivsel - grunnene - prosjektet - ekstremt - anledninger - hjørnet - Landslagssjef - Solbakken - bekreftet - kommende -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »