Sport

Liten annonse
    Nordstad Moen med kryptisk melding etter skuffende halvmaraton
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 9. juni 2024 KL:10.26)
    Sondre Nordstad Moen måtte slippe tetfeltet på halvmaraton i friidretts-EM og endte opp med 12.-plass på tiden 1.02.03. Det ble en skuffende plassering for den 33 år gamle trønderen. Han hang med i tetgruppen første halvdel av løpet og lå på 8.-plass etter ti kilometer. Så ble det mer vrient. Ved passering 15 kilometer hadde Nordstad Moen falt til 14.-plassen, og han var da fraløpt med 18 sekunder av lederen. Tidsdifferansen økte ytterligere mot slutten, men nordmannen løp seg opp to plasser. – Jeg skal ikke finne på noen unnskyldninger. Det var ikke en topp dag, men jeg burde ha vært lenger framme. Det var et par ting som jeg ikke kan ta opp her og nå, og som var utenfor min kontroll. Og så får vi bare glede oss til OL, sa Nordstad Moen noe kryptisk til NRK. – Hva var det som ikke stemte? – Det kan jeg ikke svare på nå. Langdistanseløperen hadde som mål om å klare topp fem, og sa før løpet at han kom til å bli skuffet om han ikke når topp ti. (NRK/NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 935626
Nordstad - kryptisk - melding - skuffende - halvmaraton - tetfeltet - friidretts - plassering - trønderen - tetgruppen - halvdel - kilometer - passering - plassen - fraløpt - sekunder - lederen - Tidsdifferansen - ytterligere - slutten - nordmannen - unnskyldninger - utenfor - kontroll - Langdistanseløperen - skuffet -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »