Sport

Liten annonse
    Haaland kan skyte City til finalen: – Han er et barn
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. mai 2023 KL:20.16)
    Erling Braut Haaland håper å skyte Manchester City til Premier League-gull, men fansen håper også at nordmannen kan sikre dem et etterlengtet trofé i Mesterligaen. Tirsdag venter Real Madrid i første semifinale av turneringen. Det er en kopi av fjorårets semifinale, hvor Karim Benzema knuste engelskmennenes finaledrøm i ekstraomgangene. – Vi gjorde en god prestasjon, men det var ikke nok. Vi er ikke her for å få revansje. En dag må vi vinne den (mesterligaen), og vi kommer hit for å gjøre det denne sesongen, sa City-manager Pep Guardiola på mandagens pressekonferanse. Haaland er toppscorer i årets turnering med 12 nettkjenninger. Ifølge midtbanespiller Rodri er nordmannen en helt vanlig fyr med et uvanlig talent for målscoring. – Erling er en vanlig fyr. Han er 22 år, og vi skjønner ikke alltid hvor ung han er. Jeg så på ham, og han er et barn, sa han på spørsmål fra TV 2.

Ord sky bassert på artikkel: 830549
Haaland - finalen - Manchester - Premier - nordmannen - etterlengtet - Mesterligaen - Tirsdag - semifinale - turneringen - fjorårets - Benzema - engelskmennenes - finaledrøm - ekstraomgangene - prestasjon - revansje - (mesterligaen) - sesongen - manager - Guardiola - mandagens - pressekonferanse - toppscorer - nettkjenninger - midtbanespiller - uvanlig - målscoring - skjønner - spørsmål -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »