Målfest for Brann - slag i trynet for Riise
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. mai 2023 KL:16.57)
    Larissa Crummer og Maria Brochmann scoret to mål hver i Branns 5-2-seier over Røa lørdag. Den regjerende seriemesteren tok sin andre strake seier i Toppserien. Etter drøyt ti minutter åpnet australske Crummer målkontoen i Brann. Få minutter senere kriget Ragne Svastuen inn utligningen for Røa. Brochmann svarte umiddelbart med et hodestøt som sendte hjemmelaget tilbake i føringen. Crummer økte deretter til 3-1 senere i omgangen. Etter hvilen noterte Brochmann seg for sin andre scoring for dagen. Røa-spiss Julie Klæboe reduserte ledelsen, før Marte Bratberg Lund fastsatte resultatet til 5-2 på overtid. Brann fortsetter likevel på 4.-plass med sine 17 poeng. LSK ligger tre poeng foran de rødkledde etter seieren mot Lyn lørdag. Indreløper Emma Stølen Godø sikret 2-0-seier etter to nettkjenninger mot gamleklubben. Stabæk-spiller Meryll Abrahamsen scoret også mot gamleklubben da hun lobbet inn 1-0 mot Arna-Bjørnar. De sistnevnte slo likevel tilbake og vant 4-2. John Arne Riises Avaldsnes måtte se poeng ryke tre minutter på overtid mot Åsane. Mathilde Sangolt ble matchvinner. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 835685
Målfest - Larissa - Crummer - Brochmann - regjerende - seriemesteren - Toppserien - minutter - australske - målkontoen - Svastuen - utligningen - umiddelbart - hodestøt - hjemmelaget - tilbake - føringen - deretter - omgangen - noterte - scoring - reduserte - ledelsen - Bratberg - fastsatte - resultatet - overtid - fortsetter - likevel - rødkledde - seieren - Indreløper - nettkjenninger - gamleklubben - spiller - Abrahamsen - Bjørnar - sistnevnte - Avaldsnes - Mathilde - Sangolt - matchvinner -