Sport

Liten annonse
    Ruud møter tenniskompis i Roland-Garros: – En av få spillere jeg kan ta en middag med
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:09.05)
    Casper Ruud møter Elias Ymer i 1. runde av Roland-Garros. Svensken er en av få konkurrenter han tilbringer tid med utenfor tennisbanen. – Det blir morsomt. Vi kjenner hverandre ganske godt og har trent litt med hverandre opp gjennom årene, sier Ruud til NTB om sin skandinaviske motstander. 24-åringen har tidligere uttalt at han ikke ønsker å være for tett på sine rivaler. Ymer er et unntak. – Vi er gode venner utenfor banen. Han er en av de få spillerne som jeg føler at jeg har en bedre relasjon med, og som jeg kan dra ut å ta en middag med. Vi har gjort det ett par ganger, og han er en av få spillere jeg gjør sånt med, forteller Ruud. Ymer er nummer 155 på ATP-rankingen. 27-åringen tapte ikke ett eneste sett i løpet av de tre kvalifiseringsrundene han måtte gjennom for å delta i Grand Slam-turneringen. Det er første gang siden 2018 at svensken er en del av hovedtablået i Roland-Garros.

Ord sky bassert på artikkel: 836034
tenniskompis - spillere - Svensken - konkurrenter - tilbringer - utenfor - tennisbanen - morsomt - kjenner - hverandre - gjennom - skandinaviske - motstander - åringen - tidligere - rivaler - spillerne - relasjon - forteller - rankingen - kvalifiseringsrundene - turneringen - svensken - hovedtablået -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »