Arsenal vant uten Ødegaard
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. november 2023 KL:18.20)
    Arsenal var flere hakk bedre enn Burnley, vant 3-1 og er med for fullt i toppen i Premier League. Det skjedde uten kapteinen Martin Ødegaard på laget. Nordmannen var heller ikke denne gangen i troppen til manager Mikel Arteta, og det begynner å se skummelt ut med tanke på landskampene mot Færøyene og Skottland kommende uke. Hofteskaden til kapteinen tar tid å lege. Den viktige 2-1-scoringen kom tolv minutter ut i 2. omgang. Midtstoppergiganten William Saliba headet ballen inn etter en corner. Tidspunktet kunne knapt ha vært bedre. Den kom bare tre minutter etter at Burnleys Josh Brownhill hadde utlignet til 1-1. Skuldrene senket seg ytterligere da Oleksandr Zintsjenko satte inn 3-1 i det 75. minutt. Det var Arsenal sjuende scoring etter hjørnespark denne sesongen. Leandro Trossard scoret kampens første mål. Sander Berge spilte hele kampen for Burnley. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 882041
Arsenal - Ødegaard - Burnley - Premier - skjedde - kapteinen - Nordmannen - troppen - manager - begynner - skummelt - landskampene - Færøyene - Skottland - kommende - Hofteskaden - viktige - scoringen - minutter - Midtstoppergiganten - William - Tidspunktet - Burnleys - Brownhill - utlignet - Skuldrene - ytterligere - Oleksandr - Zintsjenko - sjuende - hjørnespark - sesongen - Leandro - Trossard - kampens -