Sensasjonslaget Girona måtte nøye seg med ett poeng
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:22.58)
    Girona har sjokkert i La Liga-innledningen, men mandag ble det med ett poeng etter 1-1 hjemme mot Athletic Bilbao. Dermed er Real Madrid fortsatt serieleder. Det ene poenget betydde nemlig at Girona ikke klarte å ta tilbake serieledelsen. Real Madrid overtok tabelltoppen et døgns tid tidligere etter 3-0-seieren over Cádiz søndag. Det så imidlertid bra ut for Girona som tok ledelsen på eget gress mandag. Ukrainske Viktor Tsyhankov fikset ledelse etter ti minutters spill i annen omgang. Det så en stund ut til å kunne gi en ny seier, men drøyt midtveis i omgangen utlignet Inaki Williams for bortelaget. Girona forsøkte å legge press på Athletic Bilbao i avslutningen, men fikk ikke scoringen som igjen ville gjort klubben til serieleder. Etter 14 serierunder har både Real Madrid og Girona 35 poeng, men førstnevnte er foran på målforskjell. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 886705
Sensasjonslaget - sjokkert - innledningen - Athletic - fortsatt - serieleder - poenget - betydde - tilbake - serieledelsen - overtok - tabelltoppen - tidligere - seieren - imidlertid - Ukrainske - Tsyhankov - minutters - midtveis - omgangen - utlignet - Williams - bortelaget - forsøkte - avslutningen - scoringen - klubben - serierunder - førstnevnte - målforskjell -