Graham Hansen med to mål og assist i ellevill kamp
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. januar 2024 KL:23.02)
    Caroline Graham Hansen scoret to mål og hadde en målgivende pasning da Barcelona bare klarte 4-4 borte mot Benfica og det første poengtapet i mesterligaen. Poengtapet var også den katalanske storklubbens første siden 21. mai 2023. Da røk dem 1-2 for Madrid i serien, deretter vant de 27 kamper på rad. Graham Hansen sendte de regjerende mesterne opp i 1-0 etter 18 minutters spill med en utsøkt heading i lengste hjørne. Patri Guijarro økte til 2-0 to minutter senere etter en crosspasning fra den norske stjernespilleren Ingrid Syrstad Engen spilte i Barcelonas forsvar, men ble utspilt da hjemmelaget reduserte til 1-2 ved canadiske Marie-Yasmine D`Anjou etter 26 minutter. Samme spiller stod også bak utligningen til 2-2 på overtid i 1. omgang. Graham Hansen satte inn 3-2-målet på et nydelig volleyskudd ni minutter etter sidebytte. Benfica var derimot seige, og Jéssica Silva utlignet til 3-3 etter en vakkert soloraid 71 minutter ut i kampen. Engelske Lucy Bronze var deretter uheldig da hun satte ballen i eget mål med ni minutter igjen av kampen. Barcelona presset hardt på mot slutten av kampen og Bronze fikk gjort det godt igjen da han satte inn utligningen godt inne i overtiden. Benfica var allerede klare for videre spill på annenplassen. Eintracht Frankfurt slo svenske Rosengård 5-0 i den andre kampen i gruppe A. Barcelona er gruppevinner og kan dermed møte blant annet Brann i kvartfinalen. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 904883
ellevill - Caroline - målgivende - pasning - Barcelona - Benfica - poengtapet - mesterligaen - Poengtapet - katalanske - storklubbens - deretter - regjerende - mesterne - minutters - heading - lengste - Guijarro - crosspasning - stjernespilleren - Syrstad - Barcelonas - forsvar - utspilt - hjemmelaget - reduserte - canadiske - Yasmine - D`Anjou - utligningen - overtid - nydelig - volleyskudd - sidebytte - derimot - Jéssica - utlignet - vakkert - soloraid - Engelske - uheldig - presset - slutten - overtiden - allerede - annenplassen - Eintracht - Frankfurt - svenske - Rosengård - gruppevinner - kvartfinalen -