Sport

Liten annonse
    Ingen Nusa mot Molde
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. mars 2024 KL:18.22)
    Antonio Nusa er ikke i troppen når Brugge møter Molde i torsdagens åttedelsfinale i serieligaen. – Han har fortsatt en lang vei å gå, mener Ronny Deila. Brugge-treneren bekreftet på pressekonferansen før oppgjøret i Molde at Nusa igjen sliter med en liten skade og må brukes forsiktig i tiden som kommer. Samtidig benyttet Deila anledningen til å nyansere hypen som har vært rundt Nusa etter debuten på Norges A-landslag i september i fjor. – Jeg føler det er viktig å si at bildet som er blitt dannet i Belgia og Norge om at han er vidunderbarnet som kan gjøre alt og bli nummer én på landslaget med Haaland i VM-kvalifiseringen, ikke stemmer med virkeligheten, sa Deila og fortsatte: – Han er 18 år gammel, snart 19. Han er utrolig talentfull, men trenger tid til å få ut sitt potensial. Bunnivået er fortsatt lavt, og han har flere ganger nå trøblet med å takle kampbelastningen. Han har en lang vei å gå. Hugo Vetlesen er heller ikke med Brugge-troppen til hjemlandet. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 915106
Antonio - troppen - torsdagens - åttedelsfinale - serieligaen - fortsatt - treneren - bekreftet - pressekonferansen - oppgjøret - forsiktig - Samtidig - benyttet - anledningen - nyansere - debuten - landslag - september - vidunderbarnet - landslaget - Haaland - kvalifiseringen - stemmer - virkeligheten - fortsatte - utrolig - talentfull - trenger - potensial - Bunnivået - trøblet - kampbelastningen - Vetlesen - hjemlandet -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »