Chelsea vant femmålsdrama
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 11. mars 2024 KL:22.57)
    Mandag kveld tok Chelsea imot Newcastle på Stamford Bridge. London-klubben vant til slutt 3–2. – For noen scoringer vi har fått, sa Viaplays fotballkommentator Andreas Toft. Etter bare seks minutter tok Chelsea ledelsen etter en scoring av Nicolas Jackson, men rett før pause utlignet svensken, Aleksander Isak, etter et skudd fra snaue 20 meter. I andre omgang fikk Chelsea de avgjørende scoringene. Først etter et skudd utenfor sekstenmeteren fra Cole Palmer, etterfulgt av en lekker scoring av Mykhailo Mudryk. – Tenk at City slapp han, sa Toft om Cole Palmer. I det 90 minutt fikk Newcastle reduseringen sin ved Jacob Murphy, og skapte litt spenning mot slutten. Men Chelsea holdt unna og tok tre viktige poeng. De ligger nå kun ett poeng bak Newcastle med en kamp mindre spilt på en 11. plass. Begge lag skal spille kvartfinale i FA-cupen til helgen. Newcastle skal til Manchester hvor de møter Manchester City på lørdag, mens Chelsea tar imot Leicester på søndag.

Ord sky bassert på artikkel: 916448
Chelsea - femmålsdrama - Newcastle - Stamford - klubben - scoringer - Viaplays - fotballkommentator - Andreas - minutter - ledelsen - Nicolas - Jackson - utlignet - svensken - Aleksander - avgjørende - scoringene - utenfor - sekstenmeteren - etterfulgt - Mykhailo - reduseringen - spenning - slutten - viktige - kvartfinale - Manchester - Leicester -