Sport

Liten annonse
    VG: Tarjei Bø fortsetter karrieren
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. april 2024 KL:09.03)
    Tarjei Bø har bestemt seg for å ta minst én sesong til som skiskytter. Det forteller 35-åringen til VG. – Det er så enkelt som at jeg trives veldig godt med å være skiskytter, sier Bø til avisen. Det var etter sølvet på normaldistansen under skiskyting-VM i februar at stryningen fortalte at han var usikker på veien videre. I VM ble det også sølv på stafett og blandet stafett, og med en andreplass i tillegg har Bø hatt en av sine beste sesonger i karrieren. – Sesongen har vært veldig fin, både sportslig og at jeg fortsatt synes det er veldig kult. Det er kult å se at jeg fortsatt kan bli bedre når jeg er 35 år. Det har gitt mye motivasjon, sier Bø. I helgen avsluttes sesongen med NM på Geilo. Det sendes direkte på NRK1, og fredag skal herrene gå sprint klokken 16:00.

Ord sky bassert på artikkel: 921542
fortsetter - karrieren - bestemt - skiskytter - forteller - åringen - normaldistansen - skiskyting - februar - stryningen - fortalte - usikker - stafett - blandet - andreplass - tillegg - sesonger - Sesongen - sportslig - fortsatt - motivasjon - avsluttes - sesongen - direkte - herrene - klokken -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »