Sport

Liten annonse
    Iden ikke til OL: Sorg og skader ble for mye
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. april 2024 KL:06.59)
    Mentale og fysiske utfordringer har stått i veien for triatlonutøver Gustav Idens planer om OL-deltakelse i Paris. Dette forteller han til Bergensavisen fredag. – Det var egentlig veldig deilig å komme fram til den avgjørelsen, selv om det er utrolig kjipt. Det er en lettelse å gi slipp på det, sier Iden til avisen. Han forklarer avgjørelsen blant annet med sorgen etter moren, som døde av kreft i fjor. Men også problemer med den ene akillessenen har satt ham tilbake. Allerede i august i fjor skjønte han at det ikke ville bli noe OL. – Det har vært et brutalt år. Det ble for mye. Jeg har brukt lang tid på å komme tilbake til en akseptabel restitusjonstid, men gjennom gode samtaler med mange folk, er jeg der nå. Iden har ved siden av Kristian Blummenfelt vært Norges beste triatlet de siste årene. Han står med i alt tre VM-gull i Ironman og ble nummer åtte i triatlon i OL i Tokyo i 2021.

Ord sky bassert på artikkel: 924660
Mentale - fysiske - utfordringer - triatlonutøver - deltakelse - forteller - Bergensavisen - egentlig - avgjørelsen - utrolig - lettelse - forklarer - problemer - akillessenen - tilbake - Allerede - skjønte - brutalt - akseptabel - restitusjonstid - gjennom - samtaler - Kristian - Blummenfelt - triatlet - Ironman -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »