Sport

Liten annonse
    Skarstein slått i Luzern: – Var ganske tom
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. mai 2024 KL:10.33)
    Birgit Skarstein (35) fikk tøff kamp i singlescullerfinalen i verdenscupen i sveitsiske Luzern og endte på 3.-plass. – Det var et skikkelig tøft løp. Det var heftig der ute. Men et bra løp. Og veldig fornøyd med gjennomføringa. Vi fikk pusha godt og lå i forkant. Prøvde å ligge høy i takt og pressa i fart hele veien, og fikk igjen for det, sier Skarstein til NRK. Tyskeren Manuela Diening, som tok sølv bak Skarstein i EM tidligere i vår, vant finalen. Hun kom i mål på tiden 10.01,03 og var knappe sekunder raskere enn Moran Samuel fra Israel. Skarstein fikk det tøft på slutten og ble slått med sju sekunder. Hun ledet løpet halvveis. – Jeg har ikke så mye fart og det kjente jeg på oppløpet. Da ble det ganske tungt når de andre rykka ifra og jeg ikke hadde noen ting å svare med. Tvert imot så var jeg ganske tom, så jeg er veldig fornøyd med at jeg berga den bronsemedaljen, sier hun. Det er ikke ofte den norske pararoeren blir slått. Hun er regjerende mester i både Paralympics, VM og EM. Om tre måneder skal hun i aksjon i Paralympics i Paris. OL-håpene Thea Helseth og Inger Seim Kavlie i dobbeltsculler var i A-finale søndag, og de rodde inn til 3.-plass etter en litt treg start. Den amerikanske båten med Sophia Vitas og Kristina Wagner vant foran australske Amanda Bateman og Harriet Hudson. Lars Benske og Ask Tjøm i lettvekt dobbeltsculler var et lite stykke unna seierspallen i sin A-finale. Italienske Stefano Oppo og Gabriel Soares vant foran båter fra Sveits og Irland. Nordmennene kom på 4.-plass og var fem sekunder unna 3.-plassen. I dobbeltsculler ble det sisteplass i A-finalen for Ole Amund Storlien og Martin Helseth. De havnet 20 sekunder bak vinnerduoen Melvin Twellaar og Stefan Broenink fra Nederland. (NRK/NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 932515
Skarstein - singlescullerfinalen - verdenscupen - sveitsiske - skikkelig - fornøyd - gjennomføringa - forkant - Tyskeren - Manuela - Diening - tidligere - sekunder - raskere - slutten - halvveis - oppløpet - bronsemedaljen - pararoeren - regjerende - Paralympics - måneder - Helseth - dobbeltsculler - amerikanske - Kristina - australske - Bateman - Harriet - lettvekt - seierspallen - Italienske - Stefano - Gabriel - Nordmennene - plassen - sisteplass - Storlien - vinnerduoen - Twellaar - Broenink - Nederland -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »