Sport

Liten annonse
    Jæger om distansevalget: – Vi var litt uenig
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 6. juni 2024 KL:12.36)
    Det har lenge hersket tvil om hvilken distanse Henriette Jæger (20) skulle springe under EM i Roma. Dagen etter Bislett Games kom beslutningen: Jæger skal springe 200 meter i EM i stedet for 400 meter. Nå avslører 20-åringen at det hele ble en familiediskusjon. – Vi var litt uenig der. Mamma var lenge på 400-greiene. Jeg måtte nok overbevises litt, men vi har kommet frem til en beslutning og er enige nå, sier Jæger på Norges pressekonferanse før EM starter fredag. Hun forteller at valget falt ved middagsbordet hjemme i Aremark. Unn Merete Lie Jæger, som altså er mor og trener til Henriette, begrunner EM-valget med at det er større medaljesjanser på den valgte distansen. – Jeg tror ikke vi skal dele ut medaljer på forhånd i det hele tatt, men at hun kan være med å kjempe om medalje kan være mulig, sier Unn Merete. På spørsmål om hvilken distanse som blir prioritert under OL, svarer både utøver og mor at de er usikre. Noe som 20-åringen er sikker på før 200-meteren, er at det er mindre sjanse for å spy. For Jæger sier at hun har spydd etter alle 400-meterne så langt i karrieren. – Det tar litt tid å komme seg etter å ha spydd så mye. Akkurat under et mesterskap er det veldig slitsomt, for da skal man gjerne ha flere løp etter hverandre, sier Jæger.

Ord sky bassert på artikkel: 935040
distansevalget - hersket - hvilken - Henriette - springe - Bislett - beslutningen - avslører - åringen - familiediskusjon - greiene - overbevises - pressekonferanse - starter - forteller - middagsbordet - Aremark - begrunner - medaljesjanser - distansen - medaljer - forhånd - spørsmål - prioritert - meteren - meterne - karrieren - Akkurat - mesterskap - slitsomt - hverandre -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »