Norge med overbevisende seier mot Sverige
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. juni 2022 KL:19.53)
    Et utsolgt Ullevaal fikk se Norge med Erling Braut Haaland i spissen slå Sverige 3-2. Jærbuen satte kampens første scoring med hode etter en presist innlegg fra venstreback Fredrik Bjørkan. Snaue ti minutter ut i andre omgang ble Alexander Sørloth felt av svenskenes keeper Robin Olsson. Dommeren lot spille videre, men etter sjekk med VAR fikk Norge straffe. Der var Haaland sikker. Svenske reduserte med et vakkert skudd utenfor 16-meteren fra Emil Forsberg, men Norge svarte tilbake i det 76. minutt. Haaland fant Alexander Sørloth på bakre stolpe som stanget Norge opp i 3-1. Svenskene reduserte igjen med Viktor Gyokeres, men Norge klarte å holde unna. Seieren betyr at Norge leder gruppen i Nasjonsligaen med ti poeng, fire poeng ned til Serbia. Sverige er på tredjeplass med tre poeng totalt, mens Slovenia er sist med ett. Norge møter Serbia og Slovenia i sine to siste kamper i Nasjonsligaen som spilles i september.

Ord sky bassert på artikkel: 747710
overbevisende - Sverige - utsolgt - Ullevaal - Haaland - spissen - Jærbuen - kampens - scoring - presist - innlegg - venstreback - Fredrik - Bjørkan - minutter - Alexander - Sørloth - svenskenes - Dommeren - straffe - Svenske - reduserte - vakkert - utenfor - meteren - Forsberg - tilbake - stanget - Svenskene - Gyokeres - Seieren - gruppen - Nasjonsligaen - tredjeplass - Slovenia - spilles - september -