Sørloth matchvinner etter straffebom – Dønnum målscorer da Toulouse skremte Liverpool
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:20.44)
    I fjerde runde av Europaligaen gjestet Alexander Sørloth og Villareal Maccabi Haifa i gruppe F. Hjemmelaget tok ledelsen etter 30 minutter da Abdoulaye Seck headet ballen i mål. Få minutter senere fikk Alexander Sørloth muligheten til å utligne for Villarreal på straffespark. Til nordmannens store fortvilelse reddet Maccabi Haifas keeper, men sisteskansen var for tidlig ute. Villareal fikk nok et forsøk med Manu Trigueros som straffetaker. Ny bom! Og det sto 1–0 til pause. På tampen av kampen utlignet Álex Baena. Og like etterpå ble Sørloth den store helten da han satte det avgjørende 2-1-målet. Villareal klatrer med det opp til andreplass i gruppa si, mens Maccabi Haifa ligger nederst. Toulous tok imot Liverpool i gruppe E. Aron Dønnum satte stemningen i den franske byen da han scoret etter en drøy halvtime. Tsimikas sov i timen og nordmannen snappet opp ballen og satte fart mot mål. Det franske laget fortsatte å sjokkere engelskmennene i andre omgang. Thijs Dallinga trodde han førte Toulouse til tomålsledelse, men målet ble annullert. Få minutter senere satte samme mann 2-0-målet. På klønete vis førte et selvmål av Cristian Cásseres Jr. til nytt liv i kampen. Men i stedet for Liverpool-utligning, økte Toulouse ledelsen til 3–1. Dønnum var involvert i dette angrepet også. Men så snudde det på slutten. Med to raske Liverpool-mål, gikk det mot poengdeling. Men dommerteamet ville det annerledes. Jarell Quansahs mål på overtid ble annullert, og Dønnum og co. kunne juble for tre poeng. Liverpool troner fortsatt øverst i gruppa med ni poeng, mens Toulouse ligger på andreplass med syv poeng.

Ord sky bassert på artikkel: 881566
Sørloth - matchvinner - straffebom - målscorer - Toulouse - skremte - Liverpool - Europaligaen - gjestet - Alexander - Villareal - Maccabi - Hjemmelaget - ledelsen - minutter - Abdoulaye - muligheten - utligne - Villarreal - straffespark - nordmannens - fortvilelse - sisteskansen - Trigueros - straffetaker - utlignet - etterpå - avgjørende - klatrer - andreplass - nederst - stemningen - franske - halvtime - Tsimikas - snappet - fortsatte - sjokkere - engelskmennene - Dallinga - tomålsledelse - annullert - klønete - selvmål - Cristian - Cásseres - utligning - involvert - angrepet - slutten - poengdeling - dommerteamet - annerledes - Quansahs - overtid -