Sport

Liten annonse
    Jarl Magnus Riiber med skulderskade – diskuterer mulig operasjon med legen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:19.20)
    Det norske kombinertesset Jarl Magnus Riiber fikk skulderen ut av ledd under den provisoriske omgangen i Ruka. Nå er verdenscupåpningen usikker. Skulderen smatt ut av ledd da han landet på 145 meter og falt i storbakken i Ruka. – Jeg er deppa, selvfølgelig. Jeg har ofret en del for å komme meg i form den siste måneden. Det å snuble på målstreken føles tungt. Akkurat dette er det verste scenarioet for meg, verre enn det som skjedde i OL da fikk korona, sa Riiber til TV 2 , som er på plass på det finske skistedet i nordøstre del av Finland. Landslagstrener Stig Morten Fredheim forteller til NRK at det er for tidlig å si sikkert om Riiber må stå over helgens verdenscuprenn. – Han er skuffet. Ikke noe mer å si enn det. Han er forholdsvis langt nede. Det blir vår jobb å få han opp igjen, men vi vet ikke hva som skjer videre. Det er samme skulder som tidligere, sier Fredheim. Riiber har slitt med skulderen en stund. Det er smertefullt når den går ut av ledd, og denne gangen dro han den på plass igjen selv. – Må han vurdere operasjon slik at han ikke drar med skulderproblemene til VM? – Det er selvfølgelig en vurdering som Anders (lege) og Jarl prater om på telefonen nå. Basert på historikk og hva som er mulig å gå med og ikke gå med. – Jeg tror det er svært lite lurt å fortsette i den situasjonen han er i nå, men vi må ta en vurdering på hvor mye verre det kan bli. Det kommer til å bli lagt en plan for en operasjon, vil jeg tro. forteller treneren. Hvis Riibers omgang fra Ruka må brukes i helgens verdenscupåpning, vil resultatet hans gi 20 sekunders forsprang til østerrikeren Johannes Lamparter, som hoppet 142,5 meter. Riiber var også lengst i den siste treningen med 144 meter. Provisorisk omgang tas i bruk hvis noen av hoppkonkurransene må avlyses. Riiber og Lamparter var i en klasse for seg og hoppet med to avsatser lavere fart enn treeren, østerrikske Thomas Rettenegger. Med 140,5 meter var han 24,3 poeng bak nordmannen, som tilsvarer 1.37 minutter i sporet. (NRK/NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 885524
skulderskade - diskuterer - operasjon - kombinertesset - skulderen - provisoriske - omgangen - verdenscupåpningen - usikker - Skulderen - storbakken - selvfølgelig - måneden - målstreken - Akkurat - scenarioet - skjedde - skistedet - nordøstre - Finland - Landslagstrener - Fredheim - forteller - sikkert - helgens - verdenscuprenn - skuffet - forholdsvis - tidligere - smertefullt - vurdere - skulderproblemene - vurdering - telefonen - historikk - fortsette - situasjonen - treneren - Riibers - resultatet - sekunders - forsprang - østerrikeren - Johannes - Lamparter - treningen - Provisorisk - hoppkonkurransene - avlyses - avsatser - treeren - østerrikske - Rettenegger - nordmannen - tilsvarer - minutter -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »