Sport

Liten annonse
    Guardiola «angrer ingenting» etter mesterligatap
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. april 2024 KL:07.51)
    Manchester City-manager Pep Guardiola sier at han ikke angrer på noe etter at laget røk på straffer mot Real Madrid i mesterligaens kvartfinale. Ett år etter at City moste nettopp Real 4-0 i hjemmekampen i semifinalen, ble det 4-4 sammenlagt og tap i en dramatisk straffesparkkonkurranse onsdag kveld. Da hadde Guardiola byttet ut Erling Braut Haaland før ekstraomgangene og midtbanestjernen Kevin De Bruyne i annen ekstraomgang. – Jeg ville ha foretrukket å vinne, men gratulerer til Real Madrid. De forsvarte seg så dypt med utrolig solidaritet, og vi gjorde alt vi kunne, sier Guardiola og fortsetter: – Jeg angrer ikke på noe av det vi gjorde. Vi prøver alltid å skape flere sjanser og slippe til færre, fordi vi tror det hjelper. Og vi gjorde det vi kunne. Vi spilte eksepsjonelt i alle lagdeler, og dessverre klarte vi ikke å vinne. Han forklarte at både Haaland og De Bruyne var slitne og ba om å bli byttet ut. City er inne i et hardkjør der de også kjemper om titler i Premier League og FA-cupen. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 924416
Guardiola - ingenting - mesterligatap - Manchester - manager - straffer - mesterligaens - kvartfinale - nettopp - hjemmekampen - semifinalen - sammenlagt - dramatisk - straffesparkkonkurranse - Haaland - ekstraomgangene - midtbanestjernen - foretrukket - gratulerer - forsvarte - utrolig - solidaritet - fortsetter - sjanser - hjelper - eksepsjonelt - lagdeler - dessverre - forklarte - hardkjør - kjemper - Premier -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »