Sport

Liten annonse
    Klubblegenden overtok etter Mourinho – har forlenget kontrakten
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. april 2024 KL:11.12)
    Tidligere Roma-kaptein Daniele De Rossi har forlenget sin kontrakt som Roma-manager etter bare tre måneder. Det opplyser klubbens eiere. Ifølge eierne Dan og Ryan Friedkin har De Rossi skrevet under på en kontrakt som gjør at han fortsetter «etter denne sesongen og i overskuelig framtid». De Rossi tok over for José Mourinho som fikk sparken i januar. Kontrakten var da ut sesongen. Da lå Roma på 9.-plass og risikerte å gå glipp av spill i Europa kommende sesong. Med De Rossi ved roret har Roma rykket opp til 5.-plass og er med i kampen om en mesterligaplass. De Rossi har ledet Roma i 16 kamper i alle turneringer og notert seg for elleve seirer og tre uavgjort. Det eneste tapet i Serie A er mot serieleder Inter. Det andre var et 0-1-tap for Brighton i Europa League etter at Roma vant 4-0 i den første kampen. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 924465
Klubblegenden - overtok - Mourinho - forlenget - kontrakten - Tidligere - kaptein - Daniele - manager - måneder - opplyser - klubbens - Friedkin - skrevet - fortsetter - sesongen - overskuelig - framtid - sparken - Kontrakten - risikerte - kommende - mesterligaplass - turneringer - uavgjort - serieleder - Brighton -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »