Manchester United tok et steg mot Europa-spill
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. mai 2024 KL:22.56)
    Manchester United burde vinne mot Newcastle onsdag for å holde liv i håpet om å kvalifisere seg til Europacupspill gjennom Premier League. Seieren holdt på å glippe, men de røde vant til slutt 3-2. Hjemmelaget tok ledelsen ved Kobbie Mainoo etter halvtimen spilt før Anthony Gordon utlignet for Newcastle. Men 21 år gamle Amad Diallo banket inn 2–1 etter 57 minutter. Hans første mål i Premier League. Så sørget innbytter Rasmus Højlund for 3-1. Lewis Hall reduserte for Newcastle på overtid, og det endte 3-2. Nå ligger Manchester United på 8. plass – bak Newcastle på målforskjell med én kamp igjen å spille. En syvendeplass vil sikre Manchester United en plass i Europa. De røde kan også kvalifisere seg til Europacupspill ved å vinne FA Cup-finalen mot Manchester City lørdag 25. mai. Onsdag vant også Chelsea 2-1 borte mot Brighton. De blå fra London ligger på sjetteplass med èn kamp igjen.

Ord sky bassert på artikkel: 930379
Manchester - Newcastle - kvalifisere - Europacupspill - gjennom - Premier - Seieren - Hjemmelaget - ledelsen - halvtimen - Anthony - utlignet - minutter - innbytter - Højlund - reduserte - overtid - målforskjell - syvendeplass - finalen - Chelsea - Brighton - sjetteplass -