Sport

Liten annonse
    Curlingkvinnene til Norges første EM-semifinale på 18 år
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:14.18)
    Norges kvinnelag er klare for semifinalekamp mot Sveits etter den avgjørende 9-7-seieren over Skottland tidligere torsdag. Semifinalen spilles torsdag kveld i EM-arenaen i Aberdeen. I den andre semifinalen møtes Sverige og Italia. Sist gang Norge kom så langt som til en semifinale i EM var i 2005. Norge var ikke heldig med sine steiner i den fjerde omgangen som de tapte med 0-3, men de slo umiddelbart tilbake med å vinne den neste omgangen med tilsvarende sifre. Skottene reduserte til 7-7 i den åttende omgangen, men de klarte ikke å utnytte at de hadde sistestein i den tiende og siste omgangen. Skipen Rebecca Morrison sendte den for langt i boet, og da var det Norge som hadde den beste steinen også i den omgangen, i likhet med den i den niende omgangen. Norges skip er Marianne Rørvik. Hun har med seg Kristin Skaslien, Mille Haslev Nordbye og Martine Rønning på laget. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 885372
Curlingkvinnene - semifinale - kvinnelag - semifinalekamp - avgjørende - seieren - Skottland - tidligere - torsdag - Semifinalen - spilles - arenaen - Aberdeen - semifinalen - Sverige - steiner - omgangen - umiddelbart - tilbake - tilsvarende - Skottene - reduserte - åttende - utnytte - sistestein - Rebecca - Morrison - steinen - Marianne - Kristin - Skaslien - Nordbye - Martine - Rønning -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »