Sport

Liten annonse
    L`Équipe: Macron møtte Real Madrid-presidenten – snakket om Mbappé og OL
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. mai 2024 KL:08.37)
    Frankrikes president Emmanuel Macron fortsetter sin utrettelige kamp for å få Kylian Mbappé til å spille OL-fotball for Frankrike. Mbappé er ferdig som Paris Saint-Germain-spiller 30. juni. Det er ikke offisielt bekreftet hva som blir neste stoppested, men i franske medier tas det for gitt at Mbappé blir Real Madrid-spiller til sommeren. Det er også en dårlig skjult hemmelighet at Real Madrid-president Florentino Pérez beundrer spissen. I sommer venter OL i Paris, og i den anledning har Frankrikes president Macron flere ganger ytret sitt ønske om å ha Mbappé med i den franske troppen. Tirsdag skrev L`Equipe at Macron og Perez skal ha møttes i Paris. Det skjedde under et Fifa-arrangement i byen. Avisen skriver at Macron og Perez snakket «et par» minutter på tomannshånd. Samtalen skal ikke ha gitt klare resultater, men i Frankrike mener de at kampen om å få Mbappé OL-klar ikke er tapt. Skulle Mbappé ende opp med å spille under OL, vil det bli en svært hektisk sommer for ham. I midten av juni er han en del av den franske troppen i EM i Tyskland. Dessuten skal han ha tid til å bli presentert for sin nye klubb. (©NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 931571
L`Équipe - presidenten - snakket - Frankrikes - Emmanuel - fortsetter - utrettelige - fotball - Germain - spiller - offisielt - bekreftet - stoppested - franske - sommeren - hemmelighet - Florentino - beundrer - spissen - anledning - troppen - Tirsdag - L`Equipe - skjedde - arrangement - skriver - minutter - tomannshånd - Samtalen - resultater - hektisk - Tyskland - Dessuten - presentert -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »