Sport

Liten annonse
    Nytt landslag trenger spillere
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 13. juni 2024 KL:07.34)
    Flaggfotball er på OL-programmet om fire år for første gang. Det ferske norske landslaget er på jakt etter utøvere til å representere Norge i USA i 2028. – Flaggfotball er en fersk idrett, og Norge har en reell sjanse til å komme seg til OL. Dette er en unik mulighet for mannen og kvinnen i gata til å faktisk delta i OL, sier Jørgen Benestad-Johansen, sportssjef i Norges Amerikanske Idretters Forbund (NAIF). Reglene Flaggfotball er en variant av amerikansk fotball: Alle spillerne bærer et belte med to flagg rundt livet, og når et av disse nappes ut, stoppes spillet. Fysisk kontakt er ikke tillatt. Ellers er reglene, og ikke minst den ekstremt hurtiggående taktikken, stort sett de samme som i vanlig amerikansk fotball. NFL-superstjernen Patrick Mahomes har tidligere sagt at han gjerne spiller på det amerikanske laget i flaggfotball under OL i Los Angeles. – Jeg ønsker definitivt å være med på det. Men jeg har sett noen av de som spiller flaggfotball, og de er litt raskere enn meg, har Mahomes uttalt. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 936499
landslag - trenger - spillere - Flaggfotball - programmet - landslaget - utøvere - representere - mulighet - kvinnen - faktisk - Benestad - Johansen - sportssjef - Amerikanske - Idretters - Forbund - Reglene - variant - amerikansk - spillerne - stoppes - spillet - kontakt - tillatt - reglene - ekstremt - hurtiggående - taktikken - superstjernen - Patrick - Mahomes - tidligere - amerikanske - flaggfotball - Angeles - definitivt - raskere -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »