Sport

Liten annonse
    Solbakken bekrefter: Ullevaal-gresset skal forbedres
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:12.17)
    Etter at Erling Braut Haaland pådro seg en vridning i ankelen i torsdagens privatlandskamp mot Færøyene, var det flere av spillerne som mente at nestenskaden kom som følge av dårlig gressmatte på Ullevaal stadion. På fredagens pressekonferanse sier landslagssjef Ståle Solbakken at det er en prosess i gang for å forbedre gressmatten på nasjonalarenaen. – Jeg vet ikke riktig når den begynner, men den avtalen er der. Det vil bli gjort noe med, sier Solbakken. Landslagssjefen trekker frem det han beskriver som «strøkne» baner mot Sverige og Slovenia i fjor sommer, men at banen ikke har vært like bra i år. – Jeg har ikke vært høylytt misfornøyd. Det er i hvert fall lagt en plan, som gjør at prosessen er i gang. Jeg tror det er neste sommer, sier Solbakken. Selve vridningen skal Haaland ha kommet greit fra, og Solbakken forteller at superspissen er med på en restitusjonsøkt fredag. Utover dagen skal jærbuen bli sett på av landslagslege Ola Sand og fysioterapeut. – Akkurat nå ser det ut som det går bra, sier Solbakken om Haaland, og legger til at han planlegger for at Manchester City-spilleren kan være med i søndagens kamp mot Skottland. Bortekampen i Glasgow er den siste i EM-kvalifiseringen, som Norge uansett ikke kan ta seg videre fra.

Ord sky bassert på artikkel: 883729
Solbakken - bekrefter - Ullevaal - gresset - forbedres - Haaland - vridning - ankelen - torsdagens - privatlandskamp - Færøyene - spillerne - nestenskaden - gressmatte - stadion - fredagens - pressekonferanse - landslagssjef - prosess - gressmatten - nasjonalarenaen - begynner - avtalen - Landslagssjefen - trekker - beskriver - strøkne - Sverige - Slovenia - høylytt - misfornøyd - prosessen - vridningen - forteller - superspissen - restitusjonsøkt - jærbuen - landslagslege - fysioterapeut - Akkurat - planlegger - Manchester - spilleren - søndagens - Skottland - Bortekampen - Glasgow - kvalifiseringen - uansett -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »