Sport

Liten annonse
    Bekrefter operasjon til Uno-X-stjerne etter kragebensbrudd
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:20.01)
    Tobias Halland Johannessen måtte bryte andre og siste etappe av søndagens Tour des Alpes-Maritimes etter en velt. Søndag kveld bekrefter kommunikasjonsansvarlig i Uno-X, Magne Haugland, til NRK at Halland Johannessen brakk kragebenet i velten. – Det blir en liten operasjon og så er han tilbake, bekrefter lagsjef i Uno-X, Thor Hushovd, til NRK. Halland Johannessen har hatt en meget sterk start på sesongen har vært topp ti i fire av seks ritt så langt denne sesongen, men nå blir oppkjøringen til vårklassikerne preget av skadeavbrekket. – Nå blir han blir ivaretatt av helseteamet. Hvis han er heldig, kan han sykle innendørs på rulle etter en ukes tid. Så er han kanskje tilbake på startstreken om to måneder. Samtidig forteller Hushovd at han er «glad for at det ikke var noe mer alvorlig enn kragebensbrudd». – Til Tour de France kommer han til å være i kanonform, så i det lange løp kan et slikt type stopp være en fordel, sier den tidligere verdensmesteren og utdyper: – Når man blir tvunget til å ta en pause med skadeavbrekk vil kroppen restituere og ta med seg overskuddet til senere i sesongen. Jeg har selv opplevd å brekke kragebenet og være skadet en periode. Det var tøft de første ukene jeg var tilbake, men da jeg først kom i form kom jeg i kanonform. Fredag mistet Halland Johannessen seieren i det franske etapperittet Classic Var da han misforsto hvor målstreken var og jublet for tidlig. – Vi er dessverre i en stang ut-periode. Det er en del av toppidretten, men det er veldig kjedelig på fredag da han hadde seieren i lomma, sier Hushovd. Se fredagens situasjon her:

Ord sky bassert på artikkel: 910312
Bekrefter - operasjon - stjerne - kragebensbrudd - Halland - Johannessen - søndagens - Maritimes - bekrefter - kommunikasjonsansvarlig - Haugland - kragebenet - tilbake - lagsjef - Hushovd - sesongen - oppkjøringen - vårklassikerne - skadeavbrekket - ivaretatt - helseteamet - innendørs - kanskje - startstreken - måneder - Samtidig - forteller - alvorlig - kanonform - tidligere - verdensmesteren - utdyper - tvunget - kroppen - restituere - overskuddet - opplevd - periode - seieren - franske - etapperittet - Classic - misforsto - målstreken - dessverre - toppidretten - kjedelig - fredagens - situasjon -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »