Sport

Liten annonse
    Svarer landslagstreneren etter NM-gull: – Skal ikke la Nossum ødelegge dagen min
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:13.51)
    Gjøran Tefre tok karrierens første NM-gull da han vant torsdagens 10 kilometer i fri teknikk på Beitostølen. Etter 8,1 kilometer lå han helt likt med Magne Haga. Men avslutningen til Tefre var i en helt egen klasse og i mål var han 14,2 sekunder foran Haga. – Jeg trodde egentlig folk køddet meg da fikk beskjed om at jeg gikk for gull, sier Tefre. Bronsen gikk til Martin Kirkeberg Mørk. Tefre har vært å se i verdenscupen flere ganger de siste årene, primært i sprint, hvor han har en åttendeplass som beste resultat. Nå håper på han nye sjanser, etter at sykdom spolerte sjansene hans for å komme på verdenscuplaget tidligere denne sesongen. – Det er bare klassisk igjen denne sesongen i verdenscupen, dessverre. Skøyting er vanskelig å bruke til klassisk-uttak, men det er bedre å gå fort enn å ikke gjøre det, sier landslagstrener Eirik Myhr Nossum til NRK. Det får Tefre til å reagere: – Jeg skal ikke la Nossum ødelegge dagen min med det. Nå er jeg Norges beste skiløper. Hvis det ikke er godt nok til å gå verdenscup, så får vi feire seieren min i dag og fikse systemet etterpå. Han påpeker at det er en 20 kilometer fellesstart i fri teknikk som sesongens siste renn i Falun. – Vinner du NM og har to pallplasser på distanse skøyting før det, så bør det være mulighet, sier Tefre. Nossum er klar at torsdagens løp ikke garanterer noen plass i Falun. – Ja, det er en fellesstart i fristil i Falun. Og så er det en del fristilrenn på nasjonalt nivå før det. Selvfølgelig er det med i potten, men det er også fristilrenn som er mellom her og Falun som teller med på det, sier Nossum.

Ord sky bassert på artikkel: 911388
landslagstreneren - ødelegge - karrierens - torsdagens - kilometer - teknikk - Beitostølen - avslutningen - sekunder - egentlig - beskjed - Bronsen - Kirkeberg - verdenscupen - primært - åttendeplass - resultat - sjanser - spolerte - sjansene - verdenscuplaget - tidligere - sesongen - klassisk - dessverre - Skøyting - vanskelig - reagere - skiløper - seieren - systemet - etterpå - påpeker - fellesstart - sesongens - pallplasser - distanse - skøyting - mulighet - garanterer - fristil - fristilrenn - nasjonalt - Selvfølgelig -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »