Sport

Liten annonse
    Conte hardt ut mot egne spillere: – Selvopptatte
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mars 2023 KL:20.57)
    Tottenhams trener Antonio Conte langer ut mot egne spillere etter at de spilte 3–3 mot Southampton lørdag. – Jeg ser mange selvopptatte spillere, og spillere som ikke vil hjelpe hverandre og spille med hjertet. Jeg er skikkelig opprørt, sier Conte på pressekonferansen etter kampen. Han sparer ikke på kruttet etter at laget mistet en 3-1-ledelse og endte med poengdeling, i det som har vært en tung måned for klubben som røk ut av både FA-cupen og mesterligaen. På spørsmål om hvorfor dette skjer, svarer han dette: – Skylda ligger hos klubben, eller for hver eneste manager som er her, sier han, og fortsetter: – Fram til nå har jeg prøvd å skjule det, men jeg vil ikke se igjen det jeg så i dag, for det er uakseptabelt.

Ord sky bassert på artikkel: 817033
spillere - Selvopptatte - Tottenhams - Antonio - Southampton - selvopptatte - hverandre - hjertet - skikkelig - opprørt - pressekonferansen - kruttet - ledelse - poengdeling - klubben - mesterligaen - spørsmål - hvorfor - manager - fortsetter - uakseptabelt -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »