Sport

Liten annonse
    Skiskytterrenn utsatt: – Umulig å skyte
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:13.41)
    Dagens skiskytterrenn i Holmenkollen er utsatt til fredag. Det er været som hindrer kvinnene i å stille til start i hovedstaden. Det bekrefter arrangøren til NRK. Kvinnenes normaldistanse, 15 kilometer, skulle være det første rennet for verdenseliten etter at VM ble avsluttet i Nove Mesto for halvannen uke siden. – Jeg syntes det er lurt at de avlyser. Været kommer og går, så man kan være veldig heldig eller uheldig. Jeg stoler på at det er en lur avgjørelse, sier Ida Lien. Lien får støtte fra treneren hennes. – Avgjørelsen var helt riktig. Vi ønsket å gå og jentene var veldig klar for å gå konkurranse i dag, men det verste hadde vært å måtte avlyse midt i. Akkurat nå er det umulig å skyte. Det er to minutter hvor det er helt okey, og så er det tre minutter hvor det ikke går. Så det var en riktig avgjørelse, sier Patrick Oberegger. Dermed blir det to renn i Holmenkollen fredag. I tillegg til kvinnenes 15 kilometer, skal mennene gå sin 20 kilometer. Videre er det fellesstarter for begge kjønn lørdag, mens det er blandet stafett og parstafett i Holmenkollen søndag. Ifølge herrenes skytetrener spøker det også for morgendagens renn. – Værmeldingen i morgen er også veldig dårlig, så kanskje det heller ikke blir noe i morgen. I dag var det kanskje ok. Av og til var det umulig å skyte, men hva skjer hvis vi ikke kan gå i morgen? Da er det to konkurranser som blir kansellert, så jeg vet ikke, sier Siegfried Mazet. – Du er litt uenig? – Jeg er ikke uenig, men hvis vi ser værmeldingen for i morgen, så blir det det samme. Kanskje det ikke blir noen normaldistanser for kvinnene og mennene. Jeg vet ikke. Det er vanskelig å si, avslutter han. Ingrid Landmark Tandrevold leder verdenscupen sammenlagt før de siste tre verdenscuprundene. Ukens verdenscuprunde i Holmenkollen er den siste i Europa, før verdenscupen avsluttes med tur til USA og Canada.

Ord sky bassert på artikkel: 913350
Skiskytterrenn - skiskytterrenn - Holmenkollen - hindrer - kvinnene - hovedstaden - bekrefter - arrangøren - Kvinnenes - normaldistanse - kilometer - verdenseliten - avsluttet - halvannen - avlyser - uheldig - avgjørelse - treneren - Avgjørelsen - jentene - konkurranse - Akkurat - minutter - Patrick - Oberegger - tillegg - kvinnenes - mennene - fellesstarter - blandet - stafett - parstafett - herrenes - skytetrener - morgendagens - Værmeldingen - kanskje - konkurranser - kansellert - Siegfried - værmeldingen - Kanskje - normaldistanser - vanskelig - avslutter - Landmark - Tandrevold - verdenscupen - sammenlagt - verdenscuprundene - avsluttes -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »